Lees wat onze klanten zeggen!

Wilt u ook een referentie achterlaten? Stuur ons dan een e-mail.

Badkamervloer Heerhugowaard

We zochten een kitter en kwamen bij jou uit via internet.  De oude kit uitgesneden, schoongemaakt en tenslotte opnieuw alle randen gekit in de badkamer.  Super strak is de kit aangebracht en je werkt netjes en precies, dit  is van groot belang.
Je hebt keurig net werk afgeleverd Jeroen!        Aan iedereen die een goede nette preciese kitter nodig heeft…. Bel Jeroen!      Dikke  pluim voor jou werk!    Dankjewel!

Familie Borst
Heerhugowaard
 
 

Raamkozijnen/muren afkitten Heiloo

Al (veel) te lang stond het afkitten nog op mijn klussen lijst. Jeroen levert professioneel werk af en is zeer klantvriendelijk. Hij denkt ook mee om (nog) beter en mooier werk af te leveren. Voor een klus kluns als ik erg welkom dit meedenken. Geen vervelende tocht meer en mijn huis is er een stuk mooier van geworden. Mensen, laat dit werk aan Jeroen over en ga niet zelf lopen prutsen. 
Ik wens je nog veel mooie klussen en een succesvolle toekomst toe. Het is je gegund.
 
Met vriendelijke groet,
 
S. Wevers te Heiloo.

Kitwerk badkamer en keuken Nieuwe Niedorp

Deze man verstaat zijn vak.
Heeft onze badkamer volledig gekit, met top resultaat.
Daarna hadden we een nieuwe keuken, en belde we: hij heeft op zaterdag onze keuken afgekit.
We hebben de toilet nog op het programma staan, en het is niet nodig even een goede kitter te zoeken.
We hebben je onder de speed dail zitten Jeroen

Prima werk Jeroen

Groeten,
Fam Raven
Nieuwe Niedorp

Badkamer en wc Blokker

Jeroen heeft bij ons de badkamer en toilet afgekit. Hij heeft ons heel goed advies gegeven omtrent verschillende kleuren kit die er waren. Wist niet eens dat dit mogelijk was. Bij verschillende kleuren tegels die gebruikt waren de passende kleur kit. Zo mooi geworden, dik tevreden.! Een dikke 10!
M.L.M. Bothe, Blokker.
 
Groetjes Margo en fam

kitwerk keuken, badkamer en wc Kolhorn

Jeroen heeft bij ons de keuken, wc en badkamer gekit. Dat heeft hij heel mooi gedaan. Hij denkt met je mee en geeft kundig advies. Verder is het gewoon een prettig persoon. Wij geven hem een dikke 10. 

M. van den Oord

kitwerk keukenblad Alkmaar

Jeroen heeft bij ons in de keuken een kier dichtgekit. Naast de vriendelijke service had hij duidelijk ook veel kennis van zaken. Hij heeft de perfecte kleur voor onze keuken geadviseerd. Ik vond het erg prettig dat hij zijn eigen materiaal mee had en de keuken weer netjes achterliet.
De rand ziet er super uit, veel dank!

M. Kaan

Douchhoek opnieuw kitten Anna Paulowna

Gebeld omdat onze douchecabine opnieuw gekit moest worden i.v.m beginnende lekkage. Snelle afspraak, goede service! En, niet onbelangrijk,  mooi opnieuw gekit. Ziet er weer piekfijn uit. Dank je, Jeroen.  

M. Beukers

Badkamer in Alkmaar

Kitbedrijf JDW heeft een badkamer komen kitten, ziet er super strak uit.

Snelle service

Helemaal top
Bedankt

Keuken in Alkmaar

Na een tevergeefse poging om zelf de keuken te kitten, had ik maar besloten om Jeroen te bellen.

Deze stond al met korte termijn op de stoep en heeft keurig werk afgeleverd. Vlotte afhandeling, goed resultaat, bedankt!