Kitwerk voor badkamer, keuken en toilet

Is uw nieuwe badkamer, keuken en/of toilet mooi betegeld en ingericht, maar zitten er nog wel lelijke kieren en naden? Kitbedrijf JDW verzorgt de finishing touch met mooi kitwerk!

Daarbij gebruiken we kit die speciaal geschikt is voor deze ‘natte’ ruimtes, in de kleuren van uw keuze. We kunnen ook het versleten kitwerk in uw badkamer, keuken of toilet vervangen door nieuwe voegafdichting met kit van een goed merk (Ottoseal), zodat het kitwerk weer lang meegaat!

Kitwerk voor kozijnen, trappen en gevels

Binnen en buiten uw woning, bedrijfspand of wooncomplex zijn vele plekken waar kitwerk nodig of gewoon mooi is. Denk bijvoorbeeld eens aan kozijnen die echt waterdicht afgekit moeten zijn om schade aan het houtwerk te voorkomen. En het is toch mooi als de trap geen stoffige kieren vertoont, maar met bijpassend kitwerk precies op de muur aansluit.

Ook bij gevels, die veel te lijden hebben van weer en wind, voorkomt vakkundige voegafdichting onnodige schade.

Kitwerk voor plinten en plafonds

Maar ook een (nieuwe) woonkamer of kantoor kan mooi afgewerkt worden met voegafdichting. Plinten en plafonds vertonen vaak kieren. Ook hiervoor zijn speciale kitsoorten nodig: een ‘werkend’ plafond bijvoorbeeld vraagt om een elastische kit.

Kitbedrijf JDW weet precies welke kit geschikt is voor uw specifieke klus en kan deze ook vakkundig aanbrengen. Stoort u zich al lang aan vieze en/of kapotte oude kitranden? Wij vervangen graag het oude kitwerk voor u!

Informatie en offerte

Wilt u meer informatie of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.