Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen! Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Afkitten badkamer Egmond-Binnen

Zeer goed afspraken mee te maken. En kit werk ziet er goed en strak uit.. denkt mee over kleuren en een goede prijs. Kortom een prima ervaring en een vriendelijke man.. 
 
R. Grapendaal

Badkamer Heerhugowaard

Zeer tevreden over de snelheid van zijn komst. En het resultaat is ook heel mooi geworden. De badkamer ziet er nu echt af uit. Zodra de wc klaar is bellen we weer.
 
M. Vieveen

Toilet Heerhugowaard

Jeroen heeft ons toilet afgekit. Binnen enkele dagen na het contact kon Jeroen al langs komen.
Kitwerk zoals het zijn moet. Strak en glad en voor een goede prijs.
Een aanrader.
 
Thijs en Marije Heerhugowaard

Badkamer en WC Wijdenes

Badkamer en wc Wijdenes.
 
Zeer tevreden over het kitwerk van Jeroen. Hij heeft altijd wel snel een gaatje in zijn agenda. Daarnaast is de prijs zeer vriendelijk en het kitwerk is mooi strak. En niet onbelangrijk; hij denkt mee met de klant over kleur of over de breedte van de kitvoeg.
 
Mvg, Maarten Konijn

WC afkitten Heiloo

Jeroen reageerde snel na mijn aanvraag over de mogelijkheden en kosten voor het kitten van onze wc. Hij kon ook op kort termijn het werk uitvoeren waarop we de opdracht hebben gegeven. Hij was ruim op tijd op de afgesproken datum en tijdstip, na overleg over welke kleuren het beste toe te passen waren en de dikte van de kitrand die we wilden hebben heeft hij alles keurig mooi en strak naar wens gekit. Wij zijn zeer tevreden, Jeroen luistert goed naar de wensen van de klant en geeft indien nodig advies en tips en is prettig in de omgang.

Groet,

Mark en Danielle Stoop