Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen! Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Kitwerk badkamer Amstelveen

We waren op zoek naar een kitbedrijf, via internet kwamen we bij kitbedrijf JDW.
Op afgesproken datum en tijd begion hij aan de klus. Eerst overleggen omtrent de kleuren De badkamer na het kitwerk ziet er stralend uit. Perfecte voegen met veel gevoel voor detail en vakmanschap aangebracht

Reuze bedankt.

Ton Plasmeijer Amstelveen

Badkamervloer Heerhugowaard

We zochten een kitter en kwamen bij jou uit via internet.  De oude kit uitgesneden, schoongemaakt en tenslotte opnieuw alle randen gekit in de badkamer.  Super strak is de kit aangebracht en je werkt netjes en precies, dit  is van groot belang.
Je hebt keurig net werk afgeleverd Jeroen!        Aan iedereen die een goede nette preciese kitter nodig heeft…. Bel Jeroen!      Dikke  pluim voor jou werk!    Dankjewel!

Familie Borst
Heerhugowaard
 
 

Raamkozijnen/muren afkitten Heiloo

Al (veel) te lang stond het afkitten nog op mijn klussen lijst. Jeroen levert professioneel werk af en is zeer klantvriendelijk. Hij denkt ook mee om (nog) beter en mooier werk af te leveren. Voor een klus kluns als ik erg welkom dit meedenken. Geen vervelende tocht meer en mijn huis is er een stuk mooier van geworden. Mensen, laat dit werk aan Jeroen over en ga niet zelf lopen prutsen. 
Ik wens je nog veel mooie klussen en een succesvolle toekomst toe. Het is je gegund.
 
Met vriendelijke groet,
 
S. Wevers te Heiloo.

Kitwerk badkamer en keuken Nieuwe Niedorp

Deze man verstaat zijn vak.
Heeft onze badkamer volledig gekit, met top resultaat.
Daarna hadden we een nieuwe keuken, en belde we: hij heeft op zaterdag onze keuken afgekit.
We hebben de toilet nog op het programma staan, en het is niet nodig even een goede kitter te zoeken.
We hebben je onder de speed dail zitten Jeroen

Prima werk Jeroen

Groeten,
Fam Raven
Nieuwe Niedorp

Badkamer en wc Blokker

Jeroen heeft bij ons de badkamer en toilet afgekit. Hij heeft ons heel goed advies gegeven omtrent verschillende kleuren kit die er waren. Wist niet eens dat dit mogelijk was. Bij verschillende kleuren tegels die gebruikt waren de passende kleur kit. Zo mooi geworden, dik tevreden.! Een dikke 10!
M.L.M. Bothe, Blokker.
 
Groetjes Margo en fam