Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen! Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Badkamer Uithoorn

Jeroen heeft mijn badkamer opnieuw gekit. De kit was in de loop van de jaren wat geel geworden en liet bij het plafond wat los. Uit de 12 kleuren die Jeroen bij zich had, vonden we samen een goed passende kleurkit. Het is als nieuw geworden – echt super blij mee! Mocht je dus nog niet toe zijn aan een nieuwe badkamer, is dit echt een aanrader! Buiten dat Jeroen uitstekend werk levert (echt kwaliteit) en zeer netjes werkt, is hij ook nog een sympathieke persoonlijkheid, die ook niet te beroerd is om wat extra’s te doen. Ik zou hem dus bij iedereen aanbevelen!

I. Stegeman

Kitten keuken natuursteen Egmond-Binnen

Jeroen heeft onze keuken in Egmond- Binnen gekit.
Donderdagavond gemaild en vrijdagochtend stond hij al voor de deur.
Echt top!!
En wat is het mooi gedaan, zo blij hier mee. En zo trots op onze keuken.
Bedankt Jeroen!!
A Hogenes-Somers

Bad kitten Heerhugowaard

IK ben thuis bezig geweest om de kit randen van het bad te gaan vervangen. Nu dacht ik dat even zelf te doen het kit aanbrengen ging nog wel maar daarna ging het niet meer zo goed.
IK ben toen via Google bij Kitbedrijf JDW terecht gekomen en daar was ik heel blij mee , om advies gevraagd wat ik moest doen met de kit die er net op zat.
Jeroen heeft mij heel goed advies gegeven hierover maar wat eigenlijk helemaal super was dat ie gelijk naar mij toe is gekomen en de schade heeft hersteld zodat wij thuis zo snel mogelijk weer konden douchen of in bad gaan vanwege de Kinderen.
Ik kan kitbedrijf JDW aan iedereen aanbevelen hij levert echt vakwerk supermooie kitranden hij werkt snel klantvriendelijk begrip voor de situatie al met al een echte vakman die Jeroen en ik ben echt blij dat ik via Google bij Jeroen terecht ben gekomen en kan hem ook aan iedereen aanbevelen. Jeroen je bent een vakman op Kitgebeid
       Patrick Wouters te Heerhugowaard

Bad kitnaad vervangen Zaandam

Wij zochten een kitter, na verschillende bedrijven en prijsopgaven te hebben aangevraagd, hebben we gekozen voor Jeroen. Hij kon direct een afspraak maken binnen 1 week en was de goedkoopste. Hij is een fijn, sociaal persoon en levert goede kwaliteit af. Ons bad had een oude kitnaad,die vervangen moest worden. Het was best een klus want onder de naad was het nat, dat moest dus ook gedroogd worden. Alles ziet er piekfijn uit. Wij zijn blij en hebben vertrouwen in jouw werk. We wensen je heel veel nieuwe klanten toe.
Familie Holt

Kitwerk badkamer Amstelveen

We waren op zoek naar een kitbedrijf, via internet kwamen we bij kitbedrijf JDW.
Op afgesproken datum en tijd begion hij aan de klus. Eerst overleggen omtrent de kleuren De badkamer na het kitwerk ziet er stralend uit. Perfecte voegen met veel gevoel voor detail en vakmanschap aangebracht

Reuze bedankt.

Ton Plasmeijer Amstelveen